Danmarks første gør-det-selv tømrer

Skrivebord med måle og tegneredskaber

Hvad

Vi er stolte over at kunne kalde os Danmarks første tømrer gør-det-selv, der tilbyder dig byggevejledning, materialer og værktøjsudlejning på én gang. Vores services udbydes i hele hovedstadsområdet – og til alle!

Hvor

Vægbyg har til huse i København, og tilbyder kun vores services i Hovedstadsområdet. Dette betyder, at vi hurtigere kan hjælpe dem igang, som har brug for det.

Hvorfor

Vi ved at vægbyggeri kan være dyrt. Derfor vil vi gerne hjælpe alle, med en skræddersyet løsning. Vil du bygge selv, tror vi på at alle kan! Ung som gammel, kvinde som mand, stærk som slap, akademiker som håndværker. Kun du sætter dine grænser. Vægbyg er den platform hvorfra du trygt, kan kaste dig ud i vægkonstruktioner. Hvis du ikke er praktisk anlagt, kan du lære det.

Mød vægbyg

Potræt Asbjørn Foss Nielsen, Vægbyg

Asbjørn Nielsen

Stifter af vægbyg

Uddannet tømrer i 2014 fra københavns tekniske skole EUX-linjen, med en flot sølvmedalje. Asbjørn har efterfølgende færdiggjort en HF. Asbjørn er vokset op i en haveforening, og har altid haft håndværket tæt inde på livet. Han har stor erfaring med gipsbyggeri, samt mange andre konstruktionstyper, samt inde for andre fagområder. Han er stærkt løsningsorienteret, og står klar til i samarbejde med dig, at løse dine udfordringer.

Asbjørn Nielsen

Trods sin unge alder, har Asbjørn en lang byggeteknisk fortid bag sig, og mere erfaring end de fleste, det hele startede en tidlig december morgen i 1992……

Begyndelsen

Asbjørn kom til verden i et haveforeningshus i Københavns sydvestkvarter. Huset havde hans forældre få år forinden selv bygget uden megen byggeerfaring. Asbjørns forældre erhvervede sig siden en gammel gård på Bornholm. Gennem sin opvækst lavede Asbjørn renovationer, reparationer samt nybyggeri, både hjemme i haveforeningshuset, og i sommerhuset på Bornholm sammen med sin far.

Selvlært

Asbjørn tillærte sig gennem sin opvækst hurtigt flere og flere håndværksmæssige egenskaber, og kunne tidligt hjælpe sine forældre med div. vedligeholdelsesopgaver.

Uddannelse og arbejde

Asbjørns kompetencer voksede år for år, og i 2010 startede han på Københavns Tekniske skole som EUX-tømrer. Samtidigt købte han en andelslejlighed, der var i så dårlig stand, at alt skulle bygges om. Asbjørn fik hurtigt en læreplads hos tømrergiganten Jakon A/S. Her deltog han bla. i en af, en af danmarkhistoriens største gipsakkorder ved totalrenoveringen af KUA2. Siden da er meget arbejde løbet gennem hænderne på Asbjørn.

Vægbyg

Inden vægbyg havde Asbjørn meget arbejde, der også strakte sig udover tømrerfagets grænser. Udover renovationer i utallige hjemmebyggede haveforeningshuse, har han også repareret mekanik i fitness maskiner, behandlet metalarbejde og fungeret som ufaglært varmemester. I dag har han med stor tilfredshed stiftet Vægbyg, hvor han bygger, og hjælper andre med deres byggerier

Vi skulle have delt vores stue op, og havde ikke råd til at betale en tømrer. Derfor valgte vi Vægbyg, som er nemt og ligetil at bruge. Med filmen var der ingen problemer med at få væggen op, og det er dejligt at alt bliver leveret.

Anton Feiring, Kok

Jeg blændede min egen dør af, da jeg deler lejlighed med en ven. Man kunne høre alt igennem døren, men nu er det til at holde ud at bo sammen

Christian Hasselstrøm, Datamatiker Studerende