Her kan du finde information om det værktøj vægbyg tilbyder dig

Vægbyg værktøjskassen

Gipsbygger værktøjskassen hos vægbyg

Gipsbygger værktøjskassen

Lej en fyldt værktøjskasse, stige og vaterpas hos os, og spar både tid og penge. Værktøjskassen er perfekt sammensat til gipskonstruktioner, og indeholder alt hvad du skal bruge til dit næste vægprojekt. Tryk på værktøjskassen, for at se værktøjet i kassen, samt information om værktøjet. Eller klik her

Dagspris                            500 kr/dag

Overskredne dage          600 kr/dag

Sikkerhedsudstyr

Engang støvmaske, hvid med elasitkker og formbar næseklemme

Åndedrætsværn

Med denne engangsstøvmaske, kan du sikre dine lunger imod uønskede partikler. Støvmasken er hurtig at påføre sig, og sluttes tæt omkring næsen ved at klemme metalbøjlen over næseryggen.

Pris                            25 kr.

Engangsdragt

Med denne engangsdragt, holder du støv, maling og mineralpartikler, væk fra dit arbejdstøj og fra huden. Dragten leveres i alle størrelser, og kan hurtigt tages af eller på. Med lynlås, hætte og elastik ved håndled og ankler, kommer intet gennem denne engangsdragt

Pris                            75 kr.

Sorte arbejdshansker med gummiknopper

Arbejdshandsker

Med disse arbejdshandsker, kan du beskytte dine hænder, uden at give afkald på følingen. Med de ru gummiknopper i håndfladen, har man altid et godt greb om sit værktøj. Handskerne kommer i flere størrelser.

Pris                            20 kr.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om værktøjet, eller hvis du er interesseret i et uforpligtende vægtilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.